HTML

Építőipari cikkek - kivitelezési lehetőségek

Friss topikok

Címkék

Ács (1) Ácsmunka-Budapest (1) Ács Budapest (1) Ács és tetőfedő (1) Asztalos (1) Bádogos (1) Budapest (5) Budapesti kivitelező (1) Budapest panelfelújítás olcsón (1) Családiház-építés (3) Családiház felújítás (4) Építkezés (6) Építkezés Budapest (7) Építőipari-kérdések (1) Építőipari-válaszok (1) Épületasztalos (2) Épületszerkezetek megerősítése (1) fe (1) Festés (9) Gázkazán beüzemelés (1) Gázmeó (1) Gáztervezés (1) generálkivitelezés (3) Házépítés (5) Házfelújítás Budapest (1) Házfelújítás Pest megye (1) homlokzatfestés Budapest (1) Hőszigetelés (6) Hőszigetelés-Budapest (1) hőszigetelés Budapest (1) Hőszigetelő (2) Járda építés (1) Kéményépítés (2) Kéményfej átépítés (1) Kéményfej átrakás (1) Kerítésépítés (2) Kivitelezés (2) Komplett lakásfelújítás (1) Kőműves (5) Kőműves-Budapest (1) Lakásfelújítás (9) lakásfelújítás (6) Lakásfelújítás-Budapest (1) Lakásfelújítás1-Kft (1) Lakásfelújítás Budapest (7) Lakásfelújítás Pest megye (1) Lakás felújítás (1) Lépcsőházi festés (1) Lépcsőházi festés Budapest (1) panelfelújítás (4) Panellakások szakszerű felújítása (1) Panellakás felújítás (5) Pest megye (1) Régi tetőszerkezetek felújítása (1) szerkezetmegerősítés (1) Szobafestés (10) szobafestés (1) Szobafestés-Budapest (1) Szobafestés Budapest (1) szobafestő (2) Társasházban festés (1) Társasházi festés (1) Teljes körű lakásfelújítás (1) Terasz építés (1) Tisztasági-festés-Budapest (1) tisztasági festés (5) Tisztasági festés (5) Tisztasági festés panelben (4) Utólagos alapozás (1) Utólagos Hőszigetelés (1) Üveges (1) Villanyszerelés (2) Címkefelhő

Költséghatékonyan építkezni

2013.06.30. 15:43 Lakásfelújítás1 Kft


Építkezés

( Miért kerül több, mint amiben megállapodtunk )


Számos vállalkozó és cég is él azzal a lehetőséggel, teljesen etikátlanul, hogy hiányos műszaki és anyagtartalommal adja meg az árajánlatát felújítási vagy építési munkák előtt! Ezzel az etikátlan hozzáállással elnyerik ugyan ez elvégzendő munkát, viszont a megrendelőt kellemetlen helyzetbe hozzák, amikor kiderül hogy nincs pénze a befejező munkálatokra!


Mi a pótmunka?


A lakásfelújítás vagy az építkezés idején naponta találkozhatunk olyan kéréssel, hogy az ingatlan felújítása vagy építése közben újra kell bizonyos részeket tervezni, át kell alakítani a megrendelők igényeinek megfelelve. A utólagos tervmódosítás és engedélyeztetés költsége 80.000 Ft és 2000.000 Ft között mozog! Szóval érdemes megfontoltan terveztetni az ingatlant.


Minden építkezés más és más

Fel szeretném hívni a tisztelt megrendelők figyelmét arra, hogy a költségvetésekben szereplő árak, csak egy bizonyos megoldási lehetőséggel lettek árazva! Mielőtt költségvetést készített tervezőjével, vagy a kiszemelt vállalkozójával, érdemes tisztázni az anyagok fajtáit, meddig és milyen árfekvésű anyagok kerülhetnek beépítésre!

A Többletmunka fogalma:

A többletmunka két részből állhat

1, Mint már feljebb írtam, ez akkor áll fenn, ha a kivitelező rosszul, ( szándékosan ) méri fel az Ön ingatlanában a munkát, rosszul és hiányosan árazza be a költségvetést! Majd az elnyert munka végzése közben, fogja Önt tájékoztatni a felmerült hiányosságokra, amit szerinte meg kellene csináltatnia! Egy családi-ház hőszigetelése esetén Önt például érheti 150.000 Ft-os veszteség is a nem megfelelő anyagok beépítése miatt, illetve a fel nem számolt munkafolyamatok elvégzése miatt.Ugyebár Ön hőszigetelést rendelt meg? Viszont a hőszigetelésnek vannak egyéb kiegészítő munkafázisai is. Ilyen lehet a lámpák és kapcsolók le és felszerelése, párkányok bontása és az új párkányok beépítése.

A vállalkozó vagy a cég, el fogja végezni a szerződésben foglaltakat, de a többletmunkát be fogja számlázni az anyagköltséggel együtt! Ön kapkodhat ezután, hogy miből fizeti ki a szakembert!

2, Előfordul olyan is, hogy egy Önkormányzat, vagy egyéb intézmény rosszul kiírt pályázatot ad a vállalkozóknak, de ez nagyon ritkán fordul elő.

Kérje kötelezettségmentes ajánlatunkat!

Lakásfelújítás1 Kft

Szólj hozzá!

Címkék: generálkivitelezés Festés Építkezés Lakásfelújítás Hőszigetelés Szobafestés Kőműves Építkezés Budapest Házépítés Kivitelezés Családiház-építés

A bejegyzés trackback címe:

https://epitoipari-cikkek-lakasfelujitas1-kft.blog.hu/api/trackback/id/tr865384584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása