HTML

Építőipari cikkek - kivitelezési lehetőségek

Friss topikok

Címkék

Ács (1) Ácsmunka-Budapest (1) Ács Budapest (1) Ács és tetőfedő (1) Asztalos (1) Bádogos (1) Budapest (5) Budapesti kivitelező (1) Budapest panelfelújítás olcsón (1) Családiház-építés (3) Családiház felújítás (4) Építkezés (6) Építkezés Budapest (7) Építőipari-kérdések (1) Építőipari-válaszok (1) Épületasztalos (2) Épületszerkezetek megerősítése (1) fe (1) Festés (9) Gázkazán beüzemelés (1) Gázmeó (1) Gáztervezés (1) generálkivitelezés (3) Házépítés (5) Házfelújítás Budapest (1) Házfelújítás Pest megye (1) homlokzatfestés Budapest (1) Hőszigetelés (6) Hőszigetelés-Budapest (1) hőszigetelés Budapest (1) Hőszigetelő (2) Járda építés (1) Kéményépítés (2) Kéményfej átépítés (1) Kéményfej átrakás (1) Kerítésépítés (2) Kivitelezés (2) Komplett lakásfelújítás (1) Kőműves (5) Kőműves-Budapest (1) lakásfelújítás (6) Lakásfelújítás (9) Lakásfelújítás-Budapest (1) Lakásfelújítás1-Kft (1) Lakásfelújítás Budapest (7) Lakásfelújítás Pest megye (1) Lakás felújítás (1) Lépcsőházi festés (1) Lépcsőházi festés Budapest (1) panelfelújítás (4) Panellakások szakszerű felújítása (1) Panellakás felújítás (5) Pest megye (1) Régi tetőszerkezetek felújítása (1) szerkezetmegerősítés (1) Szobafestés (10) szobafestés (1) Szobafestés-Budapest (1) Szobafestés Budapest (1) szobafestő (2) Társasházban festés (1) Társasházi festés (1) Teljes körű lakásfelújítás (1) Terasz építés (1) Tisztasági-festés-Budapest (1) Tisztasági festés (5) tisztasági festés (5) Tisztasági festés panelben (4) Utólagos alapozás (1) Utólagos Hőszigetelés (1) Üveges (1) Villanyszerelés (2) Címkefelhő

Festés előtt

2013.07.05. 09:32 Lakásfelújítás1 Kft


A lakásfelújítás legfontosabb munkamenete a szobafestés és a mázolás, ezeket látja mindenki elsőre, ha belép az Ön lakásába. A szobafestés előtti részmunkákat, a legjobb ha szakemberekre bízza. Gondolok itt a fűtésszerelés, gipszkartonozás, asztalos munka vagy éppen a kőműves munkákra. Igaz, a gazdasági válság hatására sokan készítik el lakásfelújításunkat házilagosan, sokszor nem kikérve a mesteremberek véleményét minek súlyos anyagi következményei lehetnek.

Szobafestés  www.lakasfelujitas1.hu.jpg

A szobafestési munkákat általában 4 - 6 évente végezzük, végeztessük el a lakásunkban, viszont  számos meglepetés érheti a házilagos szobafestési vagy mázolási munka közben. Nézzük ezeket a meglepetéseket.



A szobafestő munka:

A fal előkészítésével érheti el a munka esztétikai szépségét, nem is beszélve a tartósságról. A munka neheze máris kezdődik, amikor kopogtatással meg lehet állapítani, mely felületeket szükséges leverni, majd a leverés után újra vakolni. Egy finom csiszolás mindenképpen ajánlott az alapozás előtt is! Minden régi felületet szükséges alapozni. Az alapozó szilárd réteget képez a felületen, megköti a port. Használatával el kerülheti a foltosodás. Ne feledje a falakról a port lesöpörni!

Festés.jpg



Az alapozást követően kezdődhet a nagyobb lyukak és szögek helyeinek a glettelése. A repedéseket átfedni bandázs szalaggal, ezzel megelőzve, későbbi újbóli kirepedéseket. A glettelési munkafolyamat akár 3 rétegben is készülhet, a fal egyenetlenségétől függően.

A csiszolásról:

Aki még soha nem csiszolt fa vagy falfelület, annak sem okoz problémát. A lényeg hogy sima és csíkmentes legyen az elkészült felületünk! A csiszolás egy nagyon poros és piszkos munkafolyamata a szobafestési munkáknak, a por ellen védekezni a festékboltokban is kapható pormaszkokkal.

Elakadtál? Segítünk!

http://www.lakasfelujitas1.hu

Szólj hozzá!

Címkék: fe Festés Lakásfelújítás Hőszigetelés Szobafestés Épületasztalos Kerítésépítés Házépítés tisztasági festés

A bejegyzés trackback címe:

https://epitoipari-cikkek-lakasfelujitas1-kft.blog.hu/api/trackback/id/tr765392014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása